Logo Frans Agro

Winkel Putte

Vandaag gesloten

Winkel Kampenhout

Vandaag gesloten

Leveringsvoorwaarden

Producten in bulk - pallets

Geleverd

  • Prijzen geleverd zijn van toepassing bij leveringen met onze eigen vrachtwagens. Indien er voor een artikel zowel een afgehaald als geleverd artikel online staat, dan dient voor levering steeds het geleverd artikel genomen te worden. In de prijs van het 'geleverd artikel' is een al een kleine transportkost verrekend.
  • Bodemverbeteraars, alternatieve bodembedekkers, boomschors en bulkproducten worden standaard in big bag geleverd voor de staffel             van 1-4 m³. De big bag is reeds in de prijs verrekend. Vanaf 5 m³ worden deze producten los geleverd.
  • Siergrind, sierkeien en lava worden standaard in big bag geleverd voor de staffel van 1-5 m³. De big bag is reeds in de prijs verrekend. Vanaf 6 m³ worden deze producten los geleverd.
  • Op vraag kunnen ook grotere partijen in big bag worden geleverd.
  • Alle leveringen gebeuren in hoofdzaak met vrachtwagens met ‘walking-floor’ lossysteem. Hierdoor is het mogelijk om paletten te combineren met losse producten. 
  • Indien de levering verder weg moet gebeuren, komt er een transportkost bij.
    Deze is te raadplegen via de webshop/transportkosten.

 

Afgehaald

Bulkproducten kunnen zowel in Putte als in Kampenhout afgehaald worden. De meeste siergrind ligt op voorraad in Kampenhout. Sommige siergranulaten zijn enkel op bestelling te verkrijgen.

 

Big bags

Wij vullen big bags met een speciaal big bag vulsysteem op de bulldozer.  Hierdoor kunnen wij de gevulde big bags direct op uw vrachtwagen of aanhanger zetten.  Dit spaart ons één extra behandeling en plaats om de big bags te stockeren.  Wij vullen onze big bags dan ook terwijl u wacht,  maar dit duurt maar enkele minuten langer dan een gewone belading.

Big bags zijn verloren verpakking.

Let op!: Voor staffel 1-4m³ geleverd bij schors en andere bulkproducten en voor staffel 1-5m³ geleverd bij grind, keien en lava is de big bag reeds in de prijs meegerekend!

 

Paletten / leeggoed

Bij bestelling van bepaalde producten kan nog extra leeggoed/paletten aangerekend worden.

Deze kosten worden niet automatisch via de online bestelling bijgevoegd, aangezien we vooraf niet exact kunnen weten hoeveel paletten er zullen meegeleverd worden, vooral dan bij aankoop van graszoden.

De aangerekende paletten worden ook tegen de aangerekende prijs terugbetaald.  Er kunnen niet meer aangerekende paletten binnengebracht worden dan afgehaald.  Paletten of ander leeggoed worden nooit apart opgehaald.

Deze kunnen dan bij levering omgewisseld worden of u kan dit achteraf terug binnenbrengen.

 

Graszoden

  • Leveringen gebeuren in hoofdzaak rechtstreeks door onze Nederlandse hoofdleverancier ‘Kuypers graszoden’.  De vaste dagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Bij levering dient de klant de paletten, harken en legkarren ten laatste 2 dagen na levering terug bij ons binnen te brengen.

  • Voor zowel levering als afhaling liefst 2 dagen vooraf bestellen. 

 

 

Extra losplaats

Alle prijzen voor levering zijn gebaseerd voor levering op 1 losplaats.  Bij een tweede losplaats wordt deze levering aanzien als een aparte levering.

 

Kleinere producten

Kleine producten zoals doosjes of zakken kunnen bij betaling vooraf ook verzonden worden via distributiedienst (GLS).

 

Transportkosten

De transportkosten voor de levering van onze producten hebben we onderverdeeld in 3 niveaus, afhankelijk van de aard van het product. Deze kosten zijn gebaseerd op de leverplaats(afstand) en het aankoopbedrag.

Hierover vindt u meer terug op de webshop via het tabblad transportkosten.

Kraanwerk

Indien gewenst kan er geleverd worden met een kraanwagen.  Hiervoor wordt er een aparte kost aangerekend, afhankelijk van de grootte van de kraan. Dit wordt steeds vooraf besproken.

Blazen

Blazen van producten zoals schors, daktuinsubstraat en andere specialiteiten is mogelijk.
Dit wordt steeds in regie uitgevoerd. Prijzen op aanvraag.

Leverplaats

De losplaats moet goed bereikbaar zijn met de vrachtwagen. Big bags kunnen met heftruck afgezet worden daar waar een personenwagen kan rijden.
De chauffeur is niet verantwoordelijk voor de beschadiging van tuinmuren, putten, riolering, bestrating, brievenbussen, poorten, daken, enz…, wanneer op verzoek van de klant de materialen op een bepaald aangeduide plaats moeten gelost worden.